برای سرخ گردن ماهی تازه حتی المکان مستقیم از بوشهر یا دریای خلیج فارس تهیه شود ، ادویه مخصوص ماهی و آرد نان نیاز می باشد
ابتدا : ماهی تازه رافیله می کنید وشسته شو میدهید
دوما : به مقدار مصرف نمک به فیله گوشت ماهی می زنید ودر کوتاه ترین زمان ماهی شسته شو میدهید تا نمک شسته شود
سوما: فیله ماهی شسته شو شده را با دستمال یا پارچه خشک می کنید
چهارم :ادویه با آرد نان کامل مخلوط می کنید
پنجم :ماهی خشک شده با دستمال را درآرد کامل می غلطانید که کاملا ماهی خشک شود
در انتها: ماهی تابه را روغن ریخته وبرروی شعله آرام گرم می کنید روغن که کامل داغ شد ماهی در ماهی تابه براحتی سرخ می شود
دیدگاه خود را بنویسید