عسـل گـشنیـز 1000 گرم

عسـل گـشنیـز 1000 گرم

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
320,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

مشخصات کلی                

 

عسل گشنیز چیست؟

هر عسلی طبق شهدی که زنبور از آن بیشترین تغذیه را دارد نام گذاری می شود و عسل گشنیز هم  با توجه به اینکه زنبور بیشتر از ۵۰ تا ۶۰ درصد از شهد آن تغذیه کرده نام  گذاری می شود. یعنی بخش عمده شهد مورد استفاده آن از گیاه گشنیز می باشد  اما به این نکته هم توجه کنید که هیچ گاه امکان ندارد ۱۰۰ درصد شهد مورد  استفاده زنبور از یک گیاه باشد.

خواص عسل گشنیز

۱. کاهش قند خون

عسل گشنیز ممکن است به کاهش قند خون کمک کند، قند خون بالا، یک عامل  خطرناک برای دیابت نوع ۲ است. در حقیقت، افرادی که قند خون پایین دارند و  یا داروی دیابت مصرف می کنند، باید در مصرف عسل گشنیز احتیاط کنند؛ زیرا در  کاهش قند خون بسیار مؤثر است و ممکن است با فعال کردن آنزیم های خاص، قند  خون را کاهش دهد. در واقع، به اندازه کافی قدرتمند است و این افراد باید با  مشورت پزشک از عسل گشنیز مصرف کنند.

۲. تقویت سیستم ایمنی بدن

عسل گشنیز دارای مقدار فراوان آنتی اکسیدان می باشد که به تقویت سیستم  ایمنی بدن کمک کرده و از آسیب های سلولی ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری  می کند. همچنین نشان داده شده است آنتی اکسیدان ها برای مبارزه با تورم بدن  نقش مهمی را ایفا می کنند. مطالعات نشان داده که عسل گشنیز دارای ترکیبات:  ترپینن، کوئرستین و توکوفرول ها بوده که ممکن است اثرات ضد سرطان، تقویت  کننده سیستم ایمنی و محافظت کننده عصبی داشته باشد.

۳. کمک به سلامت مغز

عسل گشنیز به سلامت مغز کمک می کند و بسیاری از بیماری های مغزی، از  جمله پارکینسون، آلزایمر و اسکلروز متعدد با التهاب همراه هستند را درمان  می کند. همچنین این عسل از افراد در برابر صدمات سلولی به دنبال تشنج ناشی  از دارو که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن است محافظت می کند. همچنین باعث  بهبود و تقویت حافظه در سنین بالا می شود و اضطراب را نیز کاهش می دهد.

۴. کمک به هضم

عسل گشنیز به سلامت روده و هضم غذا کمک می کند و باعث تسریع و ترویج هضم  سالم می شود. با مصرف این عسل شما می توانید از مشکلاتی مانند شکم درد،  نفخ و ناراحتی های معده نجات یابید. همچنین به عنوان یک محرک اشتها، نقش  بسزایی ایفا می کند. مصرف عسل گشنیز برای افرادی که دچار بیماری IBS هستند و  علائم گوارشی ناخوشایندی دارند فوق العاده است.

۵. مبارزه با عفونت ها

عسل گشنیز حاوی ترکیبات ضد میکروبی می باشد که ممکن است به مبارزه با  برخی عفونت ها و بیماری های ناشی از مواد غذایی کمک کند. همچنین با باکتری  هایی مانند سالمونلا مبارزه می کند که می تواند باعث مسمومیت غذایی شود و  زندگی افراد را تحت تاثیر قرار دهد و به باکتری هایی که مسئول مبارزه با  عفونت ادراری هستند کمک می کند.

۶. تقویت قلب

برخی از مطالعات نشان می دهد که عسل برای تقویت قلب گزینه  ای خوبی می باشد و عسل گشنیز هم از این قاعده مستثنی نیست و ممکن است  عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول LDL (بد) را کاهش  دهد. به نظر می رسد به عنوان یک ادرار آور عمل می کند و به بدن شما کمک می  کند سدیم و آب اضافی را برطرف کند. همچنین با کاهش فشار خون و LDL (بد)  کلسترول ضمن افزایش کلسترول HDL (خوب) از قلب شما محافظت می کند.

۷. محافظت از پوست

محافظت از پوست با عسل گشنیز باعث شده که در روند درمان  بثورات خفیف مانند درماتیت تاثیرگذار باشد. مطالعات خاطر نشان می کنند که  آنتی اکسیدان های موجود در عسل گشنیز ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی  منجر به تسریع پیر شدن پوست و همچنین آسیب پوستی در اثر اشعه ماوراء بنفش B  کمک کند. علاوه بر این، بسیاری از افراد این عسل برای شرایط پوستی مانند:  آکنه، رنگ دانه، پوست چرب یا خشکی پوست استفاده می کنند و پوست را از پیری و  آفتاب محافظت خواهد کرد.

۸. درمان اسهال

آنزیم های موجود در عسل گشنیز که به هضم، عملکرد مناسب کبد و پیوند روده  کمک می کنند، در تسکین اسهال ناشی از اقدامات میکروبی و قارچی موثر می  باشند و به عنوان یک درمان خانگی برای پیشگیری از تهوع، استفراغ و اختلالات  معده به طور چشمگیری محبوب است. همچنین ویتامین ها و مواد معدنی موجود در  این نوع عسل بدن را در برابر حمله بسیاری از میکروب ها مقاوم می سازد.

۹. کنترل سرطان

کنترل و پیشگیری از سرطان با عسل گشنیز هم مانند بسیاری از  فرآورده های دیگر زنبورعسل توصیه می شود و مطالعات نشان می دهد که به مهار  تهاجم سلولی و مهاجرت سلول های سرطان زا از بدن کمک می کند. اگرچه تحقیقات  هنوز به پایان نمی رسد اما مطمئنا عسل گشنیز راه درمان سرطان پروستات را  نیز هموار کرده است.

۱۰. سلامت استخوان ها

عسل گشنیز به عنوان یک منبع غنی از کلسیم برای افرادی که می خواهند از  استخوان خود محافظت کنند، دارای ارزش بسیار زیادی می باشد. کلسیم و سایر  مواد معدنی موجود در عسل گشنیز استخوان ها را در برابر پوکی محافظت می کند و  شما می توانید با اضافه کردن این عسل به برنامه غذایی خود از سالم ماندن و  تقویت استخوان های خود در طولانی مدت اطمینان حاصل کنید.

۱۱. درمان دیابت

عسل گشنیز با تحریک غدد درون ریز، ترشح انسولین از لوزالمعده را افزایش  می دهد که باعث افزایش سطح انسولین در خون می شود. این روند جذب مناسب قند و  افت های حاصل از آن در سطح قند خون را تنظیم می کند. این خاصیت برای  بیمارانی که از دیابت و سایر شرایط مرتبط رنج می برند بسیار مفید است.  همچنین می تواند به کاهش احتمال لکه های خطرناک و افت سطح قند خون و همچنین  اطمینان از سایر عملکردهای متابولیک طبیعی کمک کند.

عوارض جانبی

اگر شما عسل گشنیز را مانند هر ماده غذایی و دارویی دیگری به اندازه و  با دوز مناسب مصرف کنید هیچ گونه عارضه ای برای شما نخواهد داشت، اما اگر  در خوردن آن اعتدال نداشته باشید باعث سنگین شدن خواب شما می شود و احساس  گنگی و بی حسی در بدن خود می کنید. دقت کنید اگر به یکی از محصولات  زنبورعسل و یا به خود گیاه گشنیز حساسیت دارید، حتما قبل از مصرف این عسل  از صحت حساسیت خود مطمئن شوید.

عسل گشنیز در بارداری

عسل گشنیز هم مانند هر کدام از محصولات دیگر زنبورعسل ممکن است در  شرایطی خاص دارای عوارضی خاص برای برخی از افراد باشد. در نتیجه مصرف این  نوع عسل در دوران بارداری توصیه نمی شود؛ زیرا  قاعده آور است و ممکن است سبب سقط جنین شود. البته پژوهش های زیادی بر روی  این موضوع انجام نشده و شاید سخت گیری زیاد ما باشد اما باید به این مسئله  دقت کنید که عسل گشنیز باعث پایین آمدن قند خون می شود و گفته شده که ممکن  است منجر به کاهش حافظه در جنین شود.

خواص کلی عسل:

عسل یکی از معدود موادی است که به این سادگی‌ها خراب نمی‌شود. معروف است  که در حفاری‌های مقبره‌های مصر باستان، کوزه‌هایی از عسل طبیعی به دست  آمده که عسلش بعد از سالیان سال هنوز سالم بوده است.
عسل فقط یک ماده  خوراکی نیست، یکی از داروهای اثرگذار طبیعی است که آنقدر در درمان  بیماری‌ها و مشکلات مختلف کاربرد دارد که قرآن از آن به عنوان شفاء برای  مومنین یاد کرده است. عسل طبیعت گرم دارد و دفع کننده بلغم، سودا و  رطوبت‌های بدن است.
جالب اینجاست که همه تولیدات زنبور عسل قابل مصرف و  بسیار مقوی است و این فقط محدود به عسل نمی‌شود. موم، بره موم، ژل رویال و  حتا گرده‌های گلی که زنبور ازش تغذیه می‌کند، همه دارای خواص درمانی است.
احتمالا به زودی دانشمندان کشف می‌کنند که خود زنبور عسل هم خاصیت درمانی دارد و یک خوراکی خوشمزه است!
عسل  به خاطر آنتی‌بیوتیک و آنزیم دیاستازی که دارد یک ضد میکروب قوی است. به  خاطر آنتی‌اکسیدانش برای قلب و عروق و سلامت پوست مفید است. عسل ضد سرطان و  ضد آسم است و برای درمان سرفه مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخلاف  خوراکی‌های شیرین دیگر برای لثه و دندان‌ها مفید است. دستگاه گوارش را پاک  می‌کند و ضد اسهال است. جریان خون را در بدن بهبود می‌بخشد و به رشد عضلات  کمک می‌کند. زخم‌های مختلف را بهبود می‌بخشد و چرک و عفونت را خارج می‌کند.  ضد چاقی و ضد سرطان است. ناتوانی جنسی را درمان می‌کند و انرژی را بالا  می‌برد.

ممنوعیت مصرف:

مصرف عسل برای کودکان زیر یک‌سال به دلیل احتمال ابتلا به مسمومیت بوتولیسم، توصیه نمی‌شود.

بهترین روش مصرف عسل:

1. عسل را به صورت ناشتا، نیم ساعت قبل از صبحانه در دهان بگذارید، آرام مزه‌مزه کنید تا با بزاق دهان‌تان مخلوط شود.
2. یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب ولرم بریزید و جرعه جرعه بنوشید.


* دقت کنید که عسل را در شیر یا آبی که دمای آن بیشتر از 40 درجه سانتیگراد است نریزید.

آیا عسلی که شکرک می‌زند عسل طبیعی است؟

یکی از نکته‌های جالب و خواندنی مربوط به عسل همین شکرک زدن یا رُس بستن  است. خیلی از ما شکرک زدن را در مربا و چیزهای شیرین دیگر دیده‌ایم و  می‌دانیم که علتش شکر است؛ به خاطر همین نسبت به رس بستن عسل هم حس خوبی  نداریم و آن را مربوط به قند یا شکر اضافه شده به عسل می‌دانیم.
ولی  حتما تعجب خواهید کرد اگر بگویم کریستالیزه شدن یا شکرک زدن عسل نشانه  طبیعی و خام بودن آن است. عسل‌های مختلف به طور طبیعی شکرک می‌زنند، یکی  دیرتر و یکی زودتر. ولی نکته جالب این است که اگر عسلی که کریستالی شده است  را در یک ظرف شیشه‌ای بگذاریم و آن را در آبی که گرم شده است (و نه آب  جوش) قرار بدهیم، کم‌کم رس آن عسل از بین می‌رود و عسل دوباره شفاف می‌شود و  دیگر هرگز برای بار دوم رس نمی‌بندد.
به خاطر همین می‌توان گفت عسلی که  هرگز شکرک نمی‌زند، عسلی است که قبلا حرارت دیده است. گاهی عسل را برای  پاستوریزه کردن و یا خوش‌رنگ‌تر کردنش حرارت می‌دهند که با این کار علاوه  بر اینکه از شکرک بستن عسل جلوگیری می‌شود، مقداری از ویتامین‌ها و  آنتی‌اکسیدان عسل از دست می‌رود.
عسل خام عسلی است که مستقیم از کندو به  دست آمده و صاف شده است. حرارت ندیده و ممکن است همراه با کمی گرده گل  باشد که خاصیت درمانی آن را بیشتر می‌کند.




دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...