روغن کندر

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
34,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

روغن کندر چیست؟روغن کندر از رزین درخت کندر گرفته می‌شود.این درخت که از افراسانان است، گیاه بومی مناطق هندوستان، آفریقا و عربستان سعودی است و در عمان، سومالی و یمن نیز کشت می‌شود. اما چندین سال است در کشور ما نیز این درخت را می‌کارندروغن کندر  که از جز روغنهایی کهن می باشد وبیشترین مورد استفاده برای حفظ سلامت پوست استفاده می‌شد، امروزه در ساخت اکثر محصولات آرایشی و بهداشتی مصرف می‌شود. این روغن یک ماده ضد التهاب و آنتی باکتریال قوی است.

محصولات مرتبط

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...