زرچوبه  گیاهی است  بیش از  هزاران سال در قاره آسیا  در تسکین درد وتقویت سیستم ایمنی وهمچنین در صنعت  غذایی  مورد استفاده قرار می گرفته است .

 یکی دیگر از ویژگی های آنتی اکسیدانی زردچوبه به ویژه در مورد دیابت، تحت حفاظت قلب  قرار دارند. کورکومین موجود در زردچوبه به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند  در نتیجه به سلامت قلب کمک می کند. دمنوش زرچوبه قادر است کمک به کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی کنند ودر سلامت قلب در طب سنتی بسیار توصیه شده 

تاثیر که دمنوش زرچوبه در دیابت افراد دارد بسیار زیاد است.

در مقالات علمی متعدد  ودر توصیه های اطبا طب سنتی پزشکان نقل کردند کورکومین موجود در رزچوبه  می تواند سطح گلوکز خون را کاهش دهد در نتیجه به جلوگیری از دیابت کمک می کند. در مقالات دیگر،  ملاحظه شده که دمنوش زرچوبه باعث شده افراد پیش دیابت که به مدت 9 ماه دوز تجویزی از کورکومین را دریافت کردند، احتمال ابتلا به  دیابتشان کم تر شد. 

دمنوش زرچوبه تاثیر زیاددر تاخیر یا جلوگیری در الزایمردارد .


 دمنوش زرد چوبه که ترکیب اصلی آن زرچوبه می باشد  قادر است   از آنزیم های التهابی در ارتباط با پسوریازیس  جلوگیری کند. همچنین می تواند  در کاهش سطح سیتوکنین موثر باشد، که التهاب سلول را تحریک  می کند و ممکن است منجر به بیمار پوستی مزمن  شود.


دمنوش زرچوبه در درمان کبد وسلامتی کبد تاثیر فراوانی دارد.  طبق نظرات مرا کز پزشکی و نظریه اطبا سنتی زرد چوبه، تولید صفرای کبد  را تحریک می کند. ازانجاییکه کبد قادر خواهد بود از  صفرا برای بیرون کردن سموم  استفاده  کند.  همچنین  نیز کیسه صفرا،  سلول هایی را که ترکیبات مضر را می  شکنند، تولید می کند. 


لطفا در پایان مطالعه نظر بدهید