بایگانی نوشته‌ها


قدرت درمانی میخک در طب ایرانی

قدرت درمانی میخک در طب ایرانی

درخت میخک (syzygium aromaticum) دارای گل کوچک و قهوه ای مایل به قرمز، درختی کند رشد اما با عمر طولانی است. آنها می توانند تا 100 سال و بیشتر از آن به راحتی زنده بمانند. تنه درخت میخک به خاطر پوست صاف و شاخ و برگ معطر آن به رنگ سبز یا زرد مایل به خاکستری شناخته شده است.درخت میخکادویه میخک که در مجموعه ای از وعده های غذایی، نوشیدنی ها و دسرها استفاده می شود، نتیجه برداشت جوانه های گل خشک و باز نشده این درخت است.https://fardinkesht.com/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%AA-%D9%85%DB%8C%D8%AE%DA%A9/

فست فود متنوع با  ارده

فست فود متنوع با ارده

خواص شگفت انگیز مصرف ارده برای صبحانه  ارده برای صبحانه یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین انتخاب‌هایی است که می‌تواند شروع روز شما را پرانرژی و متفاوت کند. این خوراکی ارزشمند که از دانه‌های کنجد به دست می‌آید، به دلیل داشتن چربی‌های مفید، ویتامین‌ها و مواد معدنی، در سال‌های اخیر بیش از گذشته مورد توجه افرادی قرار گرفته که به سلامتی و سبک زندگی طبیعی اهمیت می‌دهند.در طب سنتی استفاده از کنجد آسیاب شده یا همان ارده در وعده صبحگاهی، نه ‌تنها سوخت ‌و ساز بدن را تنظیم می‌کند، بلکه با تأمین انرژی پایدار، مانع از ضعف بدن و جلوگیری از تکرار گرسنگی‌های در طول روز می‌شود.در تجربه طب سنتی ، ارده برای صبحانه یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین صبحانه است شما می تواند برای انتخاب یک روز گوناگون تر از روزهای دیگر و شروع یک روز ی پرانرژی و متفاوتری از صبحانه ارده تجربه کند. ارده بدلیل آسیاب دانه‌های کنجد وداشتن چربی‌های مفید، ویتامین‌ها و مواد معدنی، در دانه های کنجد اخیراً بیش از گذشته مورد توجه افرادی جامعه قرار گرفته است .و جامعه ای که به سلامتی و سبک زندگی طبیعی اهمیت می‌دهند. ارده را انتخاب کرده  

خاکشیر فقط  خاکشیر

خاکشیر فقط خاکشیر

خاکشیر نام بوته گیاهی است . بوته خاکشیر ساقه ای بلند داردو طول آن از زمان گاهاً به یک متر هم می رسد ومحل زیست این بوته گیاهی اکثراً در کوهستانها و دشت ها می باشد ، که دانه های ریز ی یا تخم های ریزی به رنگ های قهوه ای و قرمز  دارد واز طعمی به نسبت تلخی دارد. تخمهای خاکشیر هم به نام خاکشیر می نامندو در مراودات می گویند خاکشی از قدرت درمانی فراوانی برخوردار است

ازبخشندگی نخل تاهنرمندی انسان

ازبخشندگی نخل تاهنرمندی انسان

درخت نخل را با نفر می شمارند .یک درخت ارزش آن به مساوی وجود یک انسان است. درخت نخل از این بابت بخشنده است .که تمام اعضای خود حتی بعد قطع کردن نیز به انسان ها حیاط می دهد

درخت کنار و صنعت کشاورزی بوشهر

درخت کنار و صنعت کشاورزی بوشهر

تعریف درخت کنار  ( سایت ویکی پدیا)  کُنار (نام علمی: Ziziphus spina-christi)، نام یک گونه از سرده کنار درخت یا درختچهٔ همیشه‌سبز یا خزان‌کننده به ارتفاع ۳ تا ۸ متر است. فرهنگستان زبان برای این درخت نام عناب کُنار را برگزیده است.[۱][۲] از برگ کنار، پودر سِدْر گرفته می‌شود (با درخت سدر اشتباه نشود) که سرشویی گیاهی و ماده اولیه برخی سرشوهاست[۳].

شگفتیهای میوه کیالک بوشهر

شگفتیهای میوه کیالک بوشهر

 کیالک ،ولیک یا زالزالک  دارای بوته یا درختی کوتاه قد معمولا با ارتفا 3 تا 5 متر می باشد. این درخت هم به به نحوی  درخت باغی، هم  یک درخت تزیینی و در بعضی مواقع بدلیل دارا بودن خار در تنه درخت به عنوان حصار هم استفاده می شود. در اوایل  پاییز شکوفه میدهد و گلهای سفید رنگ آن می رویند و فضای جنگل عوض میکند وقبل از پایان فصل  پاییز میوه ی آن می رسد.کیالک یا  ولیک درختی تیغدار و دارای میوه هایی بسیار ریز و دارای طعمی ترش و شیرین است کیالک یا همان زالزالک در دیگر گویش‌های ایرانی نام‌هایی مانند کومار(گیلکی)، گیویج (در گویش لکی)، کیویج(در اصفهانی)، سییَف(در تالشی)، "تاخوم"(هزارگی) "کیالک" (گویش استان فارس) ، "دولانه"(تاجیکی و خراسان شمالی) و "گوییز"(گویش اقلیدی) رایج است. همچنین در دیگر زبانهای ایرانی نامهایی مانند گیرچ (در کُردی فیلی)، سیسته (لری بختیاری، سیسن هم گفته می‌شود)، "گیرچ" ( لری ) بلچ یا بلچی(کردی هورامی) یا گوێژ یا "گوهیشک" (کردی) و کهری (در منطقه الموت) بکار برده می شود. در زبان ترکی به این میوه "یئمیشان" گفته می شود. در زبان مازندرانی «ولیک» نامیده می‌شودمنبع متن https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%D8%A7%D9%84%D8%B2%D8%A7%D9%84%DA%A9_ابع

خــواص  مصرف کنــجـد وخرما

خــواص مصرف کنــجـد وخرما

خرمامیوه درخت نخل است که در استانهای جنوب ایران  فرآوان مشاهده می شود خرما دوحالت مصرف می شود بصورت خشکبار  بدون شیره خرما است واین گونه کلا شیره داری نیست . وگونه دیگر ی از خرما دارای شیره فرآوانی است وهرکدام از خرماهای فوق دارای انواع گونهای مختلفی هستند. وبراساس طبع ومزاج انسانها هر شخص گونه ای از خرماهاانتخاب ومصرف می کنند .اما سالهاست بر گونه های خرماهای خاصی تبلیخ وتجاری سازی می شود . کنجد نیز یکی از دانه های روغنی است که دارای خواص فراوان دارد وقتی ترکیب خرما با کنجد استفاده شود مزایای فرآوانی در تقویت جسم انسانها دارد

گیاه درمانی سنگ کلیه با کاکل ذرت

گیاه درمانی سنگ کلیه با کاکل ذرت

ویژگی کولینرژیکی ذرت باعث کاهش فشار خون، افزایش دیورتیکی و تنگ شدن  عضلات مثانه می‌شود.
این گیاه به عنوان یک ماده دارویی مفید شناخته می‌شود  که در دسته‌های مختلفی از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گزارش فرطب، از جمله خواص این گیاه می‌توان به عنوان مدر و دفع کننده  سنگهای کلیه اشاره کرد.

روغـن درمـانی با روغـن های گیـاهی

روغـن درمـانی با روغـن های گیـاهی

استفاده از روغن گیاهی بجای مواد و کرم های شیمیایی برای ماساژ درمانی باعث  کاهش استرس روزانه ، افزایش آرامش درزندگی، سرعت بخشیدن به   گردش خون  که  تجربه خواب خوب وراحت تری بدنبال دارد  می شوید. همچنیین تاثیر بر  کاهش دردهای عضلانی ومفاصل  دارد. ماساژ با روغن هایی گیـاهی دست هـا در زمان ماساژدادن بـدن براحتی روی اعضا بـدن  حرکت دارد . وروغـن گیـاهی باعث انتقال خاصیت روغـن گیاهی  به پوست وعضلات می گردد.درادامه شرح کوتاهی از نام وخواص روغن های گیاهی ارایه میگردد

خواص روغــن نــارگـــیل از دوران طــب ایرانــی

خواص روغــن نــارگـــیل از دوران طــب ایرانــی

روغن نارگیل، نوعی چربی اشباع شده‌است که از میوه درخت نارگیل به دست می‌آید از این روغن در تهیهٔ مواد آرایشی بهداشتی و همچنین در غذاها استفاده می‌شود. این روغن سرشار از نوعی اسید چرب با زنجیره متوسط، اسید لوریک، می‌باشد. روغن نارگیل‌های غیر هیدروژنه معمولاً بین دمای ۲۲ تا۲۴ درجه سانتی گراد ذوب می‌شوند. روغن نارگیل بین دیگر انواع روغن از همه پایدارتر است و بین  روغن‌های مخصوص سرخ کردن، حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه  روغن‌ها بالاتر است؛ بنابراین، حتی در دماهای بالا هم این روغن نمی‌سوزد و  دود از آن بلند نمی‌شود.     منبع متن از ویکی پدیا

درباره‌ی نویسنده
دسته‌بندی
موردی وجود ندارد.
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...