روغن کاج

روغن کاخ

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
22,000 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

روغن کاج  چیست؟  این ماده  روغنی شفاف است و دارای رنگ روشن می باشد فرمول شیمیایی آن C11H18O می باشد. روغن کاج  از تقطیر برگ های سوزنی درخت کاج طی پرسی استخراج می شود، از مصارف این روغن می توان به خوشبو کنندگی، ضد عفونی کنندگی اشاره کرد.

محصولات مرتبط

عمدهاستفاده از روغن کاح  Pine Oil در مصارف آرایشی و بهداشتی است از ویژگی های این روغن می توان، به نشاط بخشی آن اشاره  در محیط کرد، با استفاده چند قطره از این روغن دستگاه خوش بو کننده منازل خود بریزید تا با رایحه جنگل مانند آن، به محیط خانه ومحل کار خود به آرامش برسید. برای استفاده آسان تر از این روغن، مقداری از این روغن حدود 2،3 قطره را در یک بطری آب ریخته، و از این محلول در محیط مورد نظر اسپری کنید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...