همه ساله در پایان مرداد ماه ونیمه شهریور ماه به مدت زمان محدودی در استان بوشهر توسط اداره محترم شیلات وبا هماهنگی ادارات ذی ربط مجوز صید میگو برای قایق ها ولنج های صیادی صادر می شود.
وهمزمان مردم استان بوشهر از میگو صید تازه در تهیه غذای دو پیازه میگو ،دمپخک میگو،قلیه میگو،ووو استفاده می کنند .واز طرفی به میزان نیاز سالانه بصورت فریز ومقداری بصورت خشکبار نگهداری می کنند
.
خوراک میگو به روش طبخ دوپیازه یک غذای بسیار خوشمزه دریایی که جز غذا های محبوب محبوب مردم استان بوشهر محسوب می شود واین خوراک اسیار مقوی علاوه در استان بوشهر در بسیاری از مناطق ساحلی ایرانبه روشهای گوناگون طبخ میشود. این غذا ترکیبی از میگوهای تازه، پیاز سرخ شده، سیب زمینی (آلو) و ادویجات مرغوب و معطرجنوبهمراه با روغن زیتون ویا روغن کنجد است که طعمی بی نظیر و لذیذ به آن می بخشد.
برای تهیه میگو دوپیازه، ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن زیتون یا با روغن کنجدسرخ میکنند تا مرحله ای که پیاز طلایی و کاراملی شوند. سپس میگوهای تازه وتمیز شده را به پیازها اضافه کرده و با ادویجات محلی بوشهر مانند زردچوبه، فلفل سیاه، و نمک کاملا تفت میدهند. در نهایت، مقداری آب لیموی تازه و سرکه به مخلوط اضافه میشود تا طعم ترش و خوشایندی به غذا بدهد.
این غذا محلی بوشهر معمولاً با برنج سفید یا نان صرف می شود و میتواند یک وعده غذایی کامل و مغذی باشد. میگو دوپیازه به دلیل استفاده از میگوهای تازه و ادویجات معطر، طعمی خاص و بی نظیر دارد که هر کسی را به خود جذب می کند.
دوپیازه میگو از آن جهت دوپیازه میگو گفته می شود که به میزان حداقل دو برابر میگو از پیاز جهت سرخ کردن میگو استفاده می شود وبه میزان میگو سیب زمینی (در مراودات بوشهر آلوگفته می شود)است.
منتظر نظرات شما هستیم
دیدگاه خود را بنویسید